maanantai 18. tammikuuta 2010

Puuhapäivä

Tänään on ollut oikein hyvä päivä. Töissä sujui kivasti, lapset tuntuivat osaavan vaikeitakin asioita ja luovuus kukoisti musikaaliprojektin parissa. Hienoa 5.-6.b!!!

Alkuillasta vein Pupun harrastukseen ja käytin ajan hyväksi lenkkeilemällä. Olo oli virkistynyt juoksun jälkeen ja pinkaisinkin kotiin tultuamme kokoustamaan.

Kokoustimme Seikkailupuistossa tärkeän asian parissa. Perustimme uuden yhdistyksen nuorten teatterikoulun tueksi. Teatterikoulu on Turussa uusi juttu. Toiminta alkoi viime syksynä, jolloin 13 nuorta aloitti "opinnot" teatterin parissa. Ohjaajina toimii alan moniosaaja-ammattilaiset; alle minimipalkan. Tukiyhdistys pyrkii turvaamaan teatterikoulun jatkumon, jotta nuoret saavat laadukasta teatterikasvatusta ainakin seuraavan kolmen vuoden ajan.

Raha siis taas ratkaisee...huoh.... Tämä on kuitenkin niin hyvä juttu ja toiminta-ajatus että uskon, ja toivon, sen saavan myös julkista rahoitusta. Nuoret ovat usein väliinputoajaryhmä, heidän harrastuksiaan täytyy tukea kaikilla mahdollisilla tavoilla. Josko annettaisiin taloudellista tukea vaikka tälle toiminnalle eikä rakennettaisi Pukkisen ehdottamia uusia miljoonahankkeita. Kannatusta ajatukselle?

Nyt hyvillä mielin nukkumaan. Huomenna uusi päivä uusien töiden ja kokousten merkeissä.
Ei pöllömpää tämä elämä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti