tiistai 5. tammikuuta 2010

Hyvä Japi

Rosenlöfin Japi sen sanoi ääneen, mitä minä ja moni muukin on viime ajat ajatellut. Turun kunnallispolitiikkaa vetää hallitussopimuksesta huolimatta Kokoomus ja heidän puutarhaosastonsa (lue vihreät) peesaa mukavasti porvarilinjaa. Olen ollut todella yllättynyt, jopa pahasti pettynyt vihreiden politiikan tekoon. Joskus olen itsekin vihreitä äänestänyt, mutta onneksi olen politiikan sisällä nähnyt mitä heidän toimintansa on. Sorry vaan tutut vihreät, näin asia vaan on. Liikkeenne aurauskulmat ovat pahasti oikealla, ainakin täällä Turussa.
Niin ja olenhan itsekin osallistunut Kokoomuksen "toivotalkoisiin" olemalla lomautettuna ansiotyöstäni. Sitä en kyllä tehnyt ihan vapaaehtoisesti.... :D

Lautakuntatyöskentelyssä vastakkainasettelu on hyvin selkeä; äänestykset hävitään aina vassujen kanssa muita vastaan. Toisaalta Kulttuuriltkssa käydyt keskustelut ovat rakentavia ja jopa yksimielisiä, mutta äänestykseen mentäessä on tulos jo ennalta arvattavissa.

Toivotaan, että eduskuntavaalit tuovat muutoksen mukanaan: hallitus, jonka tavoitteena on kaikkien hyvä.

3 kommenttia:

  1. Moi Taru! Eksyin sattumalta blogiisi ja hämmästyin niin tuota lautakuntatyöskentelyyn liittyvää kommenttiasi, että piti ihan tarkistaa meidän kaikki viime vuoden pöytäkirjat: olemme äänestäneet todella harvoin eikä yksikään äänestys ole mennyt noin kuin kirjoitit (sdp ja vas vastaan muut). Ei nyt sentään kannata valheita laittaa blogiinsa, vaikka mielipiteensä haluaisikin julki.

    VastaaPoista
  2. Elina, puhuin yleisesti lautakuntien työskentelystä, en pelkästään kulttltksta.

    Onneksi olemme kulttltkssa todella harvoin joutuneet äänestämään, siitä olen aivan samaa mieltä. Pöytäkirjoja en jaksanut alkaa nyt lueskelemaan, mutta esim tulee mieleen tietyn palkinnon jako, jossa äänestys meni nimenomaan näin.Ja minä tietysti äänestin vassujen kanssa käyttöpäällikön asiassa otto-oikeuden puolesta.

    Mutta ymmärrän reagointisi, sanoin "vahvan" mielipiiteen "ääneen" edustamastasi puolueesta. Valehtelijaksi en kuitenkaan itseäni kutsuisi.

    Mukavaa loppuviikkoa =)!!

    VastaaPoista
  3. Vastataan vielä tännekin, että kaikki palkinnot on jaettu yksimielisesti. Tuossa käyttöpäällikköasiassa tosiaan äänestys meni noin, eli ryhmänne jakaantui. Yhtään äänestystä ei siis ole mennyt sdp ja vas vastaan muut. Muissa lautakunnissa on toki näin tapahtunut, mutta monenlaisia muitakin äänestystuloksia on ollut, esim. ympäristö- ja kaavoituslautakunnassa yleensä vihr ja vas vastaan muut ja opetuslautakunnassa useamman kerran sdp, vihr ja vas vastaan muut. Mielipiteiden pitääkin olla vahvoja. Faktat ovat kuitenkin faktoja.

    Mukavaa loppuviikkoa sullekin :)

    VastaaPoista