lauantai 16. tammikuuta 2010

Pidä huolta...

"Pidä huolta itsestäs ja niistä jotka kärsii" neuvoo Pave laulussaan. Hieno elämän motto. Minulla on tosin unohtunut tuo itsestä huolehtiminen viime aikoina. Nyt täytynee panostaa siihenkin, jotta jaksaa huolehtia niistä muistakin.

Sairastin viime vuonna kymmenen kuukauden aikana 8 angiinaa ja söin tietysti saman verran antibiottikuureja. Olin siis maalis-marraskuussa joko kipeä tai lääkekuurilla.Urheilu jäi miltei kokonaan pois. Siitä keho ei pitänyt kun olen tottunut lenkkeilemään säännöllisesti. Marraskuussa pääsin nielurisaleikkaukseen, jotta angiinat saadaan pois. Kiitos julkiselle terveydenhoidolle.

Leikkaus hoitui hyvin; henkilökunta oli oikein ammattitaitoista. Pienen komplikaation vuoksi jouduin yöpymään sairaalassa. Sairaanhoitajat hoitivat työnsä hyvin. Ainoa ikävä puoli oli se, että jouduin huomaamaan potilaspaikkojen alimitoituksen. Minut "ajettiin" huoneesta käytävälle odottamaan hakijaa koska joku toinen tarvitsi huonepaikkani. Hoitajille se on arkipäivää, mutta potilaalle siitä tulee ikävä olo.

Nyt juoksu tuntuu taas kulkevan. Liikunta antaa hyvän olon, unen ja jaksamista. Keho tervehtyy hiljalleen. Sitten on lisävoimaa hoitaa muidenkin asioita mm. politiikan keinoin.

"Se joka apua saa, sitä joskus haluu myös antaa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti