maanantai 28. syyskuuta 2020

Yörauha kuuluu kaikille

 Turun Sanomat kirjoitti 10.8.2019 Artukaisissa tapahtuvasta laittomasta kaahailusta ja sen aiheuttamista meluhaitoista. Tuohon mennessä asiaan ei oltu löydetty ratkaisua kaupungin tai poliisin suunnalta. 

Viime viikonloppuna Aunelassa, Jyrkkälässä ja Pernossa on taas vietetty unettomia öitä Kiitotien ja Merilinjan laittomien kiihdytysajojen vuoksi. Pahimmillaan meteli  kuuluu  Raison rajalle saakka. Alueella on monimuotoista asumista ja ”rallin” äänet valvottavat laajalti. Kyseessä on myös vakava meluhaitta ja stressitekijä viereiselle hevostallille. Ratkaisu on siis edelleen löytymättä.
Kaupungilta toivotaan toimenpiteitä katualueille, mitkä estävät nämä jatkuvat kuminpoltto- kiihdytysajot. 
Poliisi ei sanojensa mukaan ehdi kaikkialle, mutta kun kyseessä on tiedetty toistuva ilmiö, niin sille löytynee haluttaessa ratkaisu . Kyseessä on muun liikenteen vaarantaminen ja suuriin ylinopeuksiin syyllistyminen lähellä asutusalueita. Tuo toiminta on riskitekijä myös näille meluhäiriköille. 
Toivon, että asiaan ei reagoida vasta sitten kun joku näistä asianosaisista loukkaantuu pahoin hallitsemattoman ajotyylinsä vuoksi. 
Silmien sulkeminen on välinpitämättömyyttä. Toivon, että tällesaadaan pikaisesti loppu. 

4 kommenttia:

 1. No vihdoinkin joku puhuu asiaa sama ongelma kestänyt 28vuotta 6kuukautta ;ai että mitenkä niin olen muuttanut ankkurikylänkadulle 28,02 1992 eli silloin kun talot valmistuivat ,ralli menoa on vaihtelevasti aina siitä asti piisannu,t,Katja Hagert

  VastaaPoista
 2. Olihan tuossa yks vuos nuori kaahari ajanut sen hevostallin maneesin seinästä läpi. Ei ollut halpa korjaus...

  VastaaPoista
 3. Olihan tuossa yks vuos nuori kaahari ajanut sen hevostallin maneesin seinästä läpi. Ei ollut halpa korjaus..

  VastaaPoista
 4. Hidastetöyssyjä tasasin välin joka paikkaan niin loppuu..

  VastaaPoista