keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Ylimielistä kaupunkisuunnitteluaKaavoitusarkkitehti Karhulahti on viimeinkin esitellyt kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnalle keväällä 2015 Pansiosta lähetetyn kuntalaisaloitteen.

Karhulahti ampuu alas kaikki asukkaiden ehdottamat muutokset ja perusteluissa on näkyvissä se, että paikan päällä on tuskin käyty.
Karhulahti mm. kertoo, että Pansion pienvenesataman kohdalta pääsee rantaan. Tuo ranta on kaukana Pansion asutuksesta ja kyseessä on kaislainen kärrypolku.

Lisäksi Karhulahden esitys linjaa sen, että Turussa saa jatkossakin rakentaa koira-aitauksen alle 10 metrin päähän omakotitalotontista ja sen käyttö on sopivaa myös aamuyöllä. Tämän mukaan Pansion asukkaiden koti- ja yörauha saa häiriintyä.
Samalla hyväksytään autojen parkkeeraus pyörätielle koirapuiston edessä.
Lautakunta on tämän tiedoksiannon hyväksynyt äänin 10-2.

On merkillistä, että Pansion asukkaiden mielipiteet eivät kiinnosta eikä niihin haluta edes tutustua. Näyttää siltä, että Pansioon rakennetaan kaikki se, mikä ei muualle kelpaa.
Kun valtuustossa käsitellään kaavamuutosta esimerkiksi Vasaramäen alueelle, niin vastustus on kova.
Toisin ovat äänet kun asialistalle nousee Perno-Pansio – alue.

Suhtautuminen kuntalaisaloitteeseen on ylimielinen ja selkeä kannanotto siihen, että Turun kaupunki arvottaa asuinalueita ja sen asukkaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti